Perfect Skin

A Good Hair Day – Every Day

Untitledw

Okay, det begynder at blive en “tema-uge” på bloggen, som handler om beauty og wellness! I går lavede jeg et indlæg om sund hud og nu får I et indlæg om, hvordan jeg holder mit hår sundt! Jeg har undladt priserne på denne collage fordi, priserne svinger utrolig meget! Jeg kan dog sige, at det klart kan betale sig at købe på nettet – der er alle “mine” produkter billigere!

Jeg vasker altid mit hår i Head and Shoulders shampoo, fordi den er skånsom mod hovedbunden, den plejer hovedbunden samt forebygger en tør og irriteret hovedbund. Det er vigtigt for mig, at min hovedbund har det godt og er sund. Jeg har det godt, når jeg ved, at der ikke er tør hud at se i mit hår!

Derefter bruger jeg Redken Smooth Down Balsam, fordi den giver fugt til mit hår og hindre at mit hår kruser. Deres serie “Smooth Down” er specielt til tørt hår, som har tendens til krus! Mit hår er nemt at rede ud efter brug og det dufter dejligt!

Det sidste jeg gør, inden jeg går ud af badet er, at putte lidt Giovanni serum i, som ikke skal vaskes ud. Det hjælper mit hår til yderligere at få bløde, flotte bølger, og ikke de store krøller, som ser så tørre ud.

Jeg bruger engang i mellem min Redken Smooth Down leave in kur, som er en hårkur, der ikke skal vaskes ud! Jeg bruger ofte denne, når jeg har mit hår hængene! Det ser overhovedet ikke fedtet ud, men derimod velplejet og glansfuldt. Leave in kuren samler spidserne, hvilket giver håret en nyklippet effekt.

Jeg elsker, som så mange andre, Moroccanoils produkter! Jeg elsker olien som skal i tørt hår! Den plejer mit hår hele dagen (eller natten!). Jeg bruger min olie inden jeg går i seng (med mindre jeg har været i bad om aftenen!). Den arbejder hele natten med mit hår og det er let og dejligt at rede ud. Den er også super til opsat hår! Særligt mine hestehaler har stor glæde i denne olie!

Hårspray.. Det er en rejse i sig selv, at finde en god en! Enten ser håret fedtet ud eller også holder frisuren ikke ellers bliver håret så stivt, at det ikke er til at rede ud! Jeg har fundet Moroccanoils hairspray, som jeg klart kan anbefale! Den holder så smukt og naturligt på håret – og den er helt usynlig! Den er let at rede ud! Det er et vidunder indenfor hår verden!

Når jeg benytter varme mod mit hår, bruger jeg ALTID et varmebeskyttende middel først! Hvad enten jeg flader, krøller eller tørrer håret! Der er mange produkter, også mange jeg aldrig har prøvet, som sikkert er billige og rigtig gode! Men jeg har valgt Arganoils Heat Protector! Jeg har valgt den fordi, argan olie er et naturligt middel, som er super sundt for håret. Jeg kan godt lige naturlige produkter og derfor vælger jeg også at bruge det bedst mulige, når det handler om at “skade” mit hår. Varme er jo at skade håret en kende!

En gang om ugen (ca!) bruger jeg Redken Smooth Down hårkur, som jeg lader sidde i , i ca en halv time! Jeg bruger den for at få fugtet min hår helt igennem og for at pleje det ekstra – særligt om vinteren, hvor mit hår tørrer mere ud. Det er fantastisk at føle sit hår så friskt, sundt og velplejet! Det er wellness, som I helt sikkert bør forkæle jer selv med!

Hvad varmeapparater angår, så bruger jeg kun GHD! Bag GHD står specialister, som gør sig umage med, at laver de bedste produkter, som passer bedst muligt på dit hår! GHD ligger klart i den dyre klasse, men jeg mener, at det er alle pengene værd! Jeg bruger GHD’s Scarlet serie og jeg er ovenud tilfreds! Jeg har et stort og tykt hår, som kunne tage flere timer at flade.. MEN ikke med GHD! Det er så godt, at jeg kun varmer hver enkelt tot en gang og dermed udsætter jeg ikke mit hår for særlig meget varme!

Jeg håber, at I kunne bruge mine anbefalinger! Det er vigtigt at pleje sit hår, det er en stor del af din personlighed, som du viser udadtil.
Et par 5 små tips jeg lige kan give med på vejen er:
1. Red dit hår mange gange: Det giver glans og får dit hår til at se rent og sundt ud!
2. Føntør dit hår mindst muligt. Det bliver så meget flottere, når det tørrer naturligt!
3. Brug solbeskyttelse til dit hår om sommeren – er du på ferie? Brug da hårkur hver dag!
4. Sov aldrig med håret opsat! Det slider på dit hår og du vågner op med elastikbulen, som skal glattes ud!
5. Brug elastikker uden metallås! Metallåsen irriterer håret og er med til at knække hårene!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect Skin