Training with a Pole

Perfect Skin

Untitled

Jeg har valgt at lave et indlæg og perfekt skin care, fordi jeg synes, at det er vigtigt at passe bedst muligt på sin hud. Din hun kan du aldrig “gemme” helt væk og den er en stor del af det folk ser, når de snakker med dig. Jeg har fundet vejen til den bedste udgave af min hud.

Jeg renser mit ansigt hver morgen og hver aften med L’orials renseservietter. De er billige og super skånsomme mod huden. Jeg har en meget sart hud og jeg behøver derfor meget milde rense midler – hvilket er grunden til, at jeg ikke benytter deciderede rensning. Min hun bliver ren, blød og min make up kommer nemt og smertefrit af!

Efter rensning vasker jeg mit ansigt, så huden er helt ren inden jeg bruger min Clinique Skin Tonic. Jeg elsker Cliniques produkter, fordi de passer på min hud og hjælper den til at blive smuk og frisk. De er allergitestet og er fri for parabener! Denne skin tonic er god fordi den fjerner al overskydende talg og hudceller. Den mindsker en skinnende hud, fordi den er olielet. Jeg har meget allergi og det kan til tider ses på min hud, den bliver rød og irriteret.. Men når jeg bruger denne skin tonic forsvinder irritationen og min hud er igen i balance. Mine porer bliver små og fine, takket være dette vidunder!

Til daglig bruger jeg ikke en ansigtscreme. Jeg synes tit min hud for en skinnende tendens  under make uppen og det ønsker jeg ikke. Derfor benytter jeg MAC’s primer. Primeren er oliefri og forebygger derfor skinnende hud gennem hele dagen. Min hud er smuk hele dagen. Endvidere bliver min hud SÅ blød og lækker efter brug OG den får min pudder til at holde længere! Jeg kan KLART anbefalde en primer i stedet for en creme inden make uppen!

Om aftenen efter jeg har renset mit ansigt og brugt min elskede skin tonic, bruger jeg Cliniques dagcreme. Jeg ved godt, at det er en dagcreme og ikke en natcreme, MEN den arbejder helt fantastisk med min hud om natten. Jeg bruger denne creme fordi den hjælper med at udligne hudens pigmenter og den lindre rødme. Min hud bliver lækker og blød. Når jeg påfører den, kan jeg virkelig mærke friskheden strømme til min hud.

En gang om ugen renser jeg min hud helt igennem med Cliniques ansigtsmaske. Jeg bruger den i hele ansigtet. Den er skånsom og let at påfører. Masken stivner en kende, men hverken sviger eller irriterer huden. Den er nem at vaske af med let varmt vand. Min hud bliver virkelig født på ny efter brug af denne. Huden ser så frisk og levende ud! Efter jeg har brugt den, slutter jeg af med min skin tonic, for at få lukkede porene mens alt er HELT RENT!

Det er vigtigt at finde de renseprodukter, som passer perfekt til din hud. Jeg har været mange produkter igennem, men jeg har aldrig haft så godt et resultat som nu! Jeg har aldrig været ramt af uren hud, men jeg har haft tendens til skinnende og meget tør hud. Jeg bruger ikke Cliniques “tre-rensnings-system”, hvor de har sammen sat tre produkter, som hjælper netop din hudtype. Jeg mener, at det er bedst at skrader sy sine egne renseprodukter. Jeg går inden for skånsom behandling af huden og jeg mener, at det er vigtigt, at bruge allergitestede produkter. For selvom du ikke har allergi nu, kan du stadig udvikle det med tiden. Derfor: Pas på din hud og find netop de renseprodukter, som passer til dig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Training with a Pole