Fit and tight with POP Pilates

Be Different. Be Unique

Jeg elsker designere, der forstår at lave unikke designs, som tydeligt afslører designeren! Jeffrey Campbell er let at genkende gennem sine designs.. Særligt skoene har en tendens til en vis kejtethed, fordi de er store og dominante. Normalt er jeg ikke til klodsede sko, jeg er mest til feminine og slanke sko… MEN jeg er helt vild med Jeffrey Campbell!
Her er mine tre favoritter. Jeg er SÅ vild med de farvede plateau sandaler, de er så forførende! De fantastiske farver kan gøre  underværker ved selv det mest simple sommeroutfit! Den smukke vide støvle, som har verdens nok smukkeste hæl! Hvilke detaljer! De er så forførende og feminine! Jeg vil mene, at det er et kunstværk – De bør rammes ind! Den sorte støvle er rå og sofistikeret. Hælen er anderledes, hvilket gør den helt unik – en klassisk Jeffrey Campbell!

Selvfølgelig skal Anne Sofie Madsen også nævnes her! Jeg er så fascineret af hendes smukke klæder! Jeg er helt fascineret af de atypiske outcuts og de let slidte looks. Et af de aspekter jeg holder mest af hos hendes designs er, at de benytter kroppen som en del af klæderne. Kjolerne skal ikke ses hænge på bøjle, de skal ses båret på. Særligt den hvide kjole på første billede er jeg faldet for! Jeg ville elske at bære den!

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit and tight with POP Pilates