Be Different. Be Unique

Inspiring People

Adriana LimaSkærmbillede 2013-02-20 kl. 15.44.21

Jeg har valgt at lave nogle indlæg om personer, som er en kæmpe inspirationskilde og som står ud fra mængden! Jeg håber, at I finder det interessant, at læse om mine inspirationskilder. I er meget velkommen til at komme med forslag til andre interessante mennesker, som I synes, jeg skal skrive om!

Adriana Lima er verdenskendt brasiliansk model. Hun er nok bedst kendt, som en af de smukke Victoria’s Secret modeller. Hun blev opdaget som 13 årige, da hun var på indkøb i et storcenter. Hun har vundet første pladsen i Ford Models, en brasilliansk model konkurrence. Hun har også andelpladsen på World’s Supermodels tilføjet på sit cv.
Adriana Lima er inspirerende fordi hun tror på den indre skønhed i folk. Hun har mange gange udtalt, at hun ikke stræber efter at være perfekt. Hun stræber efter at være den bedste udgave af sig selv. Tjekker man hendes officielle instagram ud, vil man støde på billeder, hvor hun har røde kinder og sved på panden efter en ordentlig omgang træning. Hun er ikke bange for, at vise sig selv uden make up og efter træning. Det respekterer jeg så meget!
En anden ting som gør, at hun er en af mine rollemodeller er, at hun tror på ægte kærlighed. Hun indrømmer selv, at hun altid har troet på, at sex først skal ske efter ægteskabsløfterne i kirken. Hun har altid ment, at hvis en fyr virkelig ville hende noget seriøst, da vil han respekterer hendes valg.
Hun har i dag to børn med sin mand Marko Jaric.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Be Different. Be Unique