Vintage by Chioce

Inspiring People

ThylanemSkærmbillede 2013-02-28 kl. 12.33.10

Denne uges inspiration er den meget unge Thylane Blondeau.
Thylane er en fransk supermodel på kun 11 år. Hun er datter af  modedesigneren Véronika Louby. Der er ingen tvivl om, at hendes billet ind i modeverden kom gennem hendes mor, da hun allerede startede sin modelkarriere i for børnetøj i en alder af 4 år.

Dog blev hun hurtigt opdaget af modeverden og gik allerede catwalk som 5 årige. Hendes unikke udseende blev mere og mere eftertragtet, og hun kom hurtigt til at pryde siderne i Vogue. I januar 2012 havde Vogue Paris et indlæg med meget unge modeller, hvor Franske Thylane bar make up, stilletter og kjoler i en alder af 10 år. Det vagte stor forargelse og der kom en kæmpe sag ud af det, hvor Thylanes mor valgte at lukke alle Thylanes online profiler ned, for at undgå at sin datter blev svinet til.
Thylane udtalte selv senere, at hun elsker at være model, men at hun også elsker at være et barn og lege, så hun er ikke en ”ung voksen”.

Thylane har et kæmpe talent! Hun ved præcis hvordan hun skal fange kameraet og agere foran det! Det er super inspirerende at se så ung en pige, med så meget talent. Hun har fornyligt stået model for Lacoste og jeg tror, at hun kommer til at pryde samtlige forsider om et par år. Super inspirerende. Vi er aldrig for unge til at kæmpe for vores drømme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintage by Chioce