Style by Elin Kling

Resist Temptation

heartjJeg har nu læst en masse sundhedsblogs og dertilhørende fortvivlede læsers spørgsmål –  jeg har efterhånden stødt på mange, som søger gode råd til at undgå søde sager og vælge de sunde valg.
Jeg selv spiser generelt ikke slik, chips og kage. Jeg elsker sunde alternativer. Jeg er cleaneater og elsker rawfood. Min holdning til mad er, at den mad jeg indtager, skal gøre noget godt for min krop. Jeg spiser efter min blodtype, fordi jeg har haft tendens til oppustethed når jeg har spist, det er helt stoppet efter jeg følger min blogtype!

Jeg kan sagtens være sulten for sjov, men jeg vælger sunde snaks at stille den sult med.
De snaks jeg oftes vælger er:
Æble med peanutbutter, nødder, havregryn og mørk chokoloade.
Det er sundt og smager formidabelt! Æblets friske surhed sammen med peanutbutterens fede konsistens er en kanon kombination. Sørg selvfølgelig for at vælge økologisk peanutbutter og vælg dem med 96 % peanutbutter eller over.
En anden ting jeg elsker er Raw Banana Ice Cream!
Det er simpelt at lave og indeholder KUN banan!
Du skærer en banan i stykker og fryser stykkerne. Når de er frosne, skal de blendes. Det giver en let creamy konsistens. Du kan eventuelt komme lidt peanutbutter, mørke chokolade stykker eller mynte i for at give isen et pift.

foodfood

 

Et godt ordsprog lyder: Har du sund mad i køleskabet, så spiser du sundt. Det er helt rigtigt! Hvis du har alle mulige fristelser liggende, har du nemmere ved at falde i. Det skal lige siges, at alt skal gøres med måde! Det er helt okay at spise usundt, bare det kun er en gang i mellem. Jeg har lavet en liste over 5 tips, som er godt at følge, når man handler ind og gerne vil holde de usunde vare ude af kurven :-)!

collage

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style by Elin Kling