Pretty Nails

Inner Beauty

sundJeg fortsætter min temauge, i dag med et bette twist: “beauty comes from within”.
Jeg har i mine sidste tre indlæg skrevet om, hvordan vi kan pleje og forbedre vore ydre gennem produkter.. I dag vil jeg skrive om nogle råvarer, som kan medvirke til en smukkere udgave af os selv. Min collage i dag er jeg blevet meget tilfreds med, hvad siger I? Går det i den rigtige retning?

Først og fremmest: DRIK VAND – og derefter, MERE VAND. Vand er et fantastisk middel til skønhed. Vandet går ind og fugter din hud på helt naturligvis. Hvis din krop mangler væske, trækker den væske fra din hud, for at holde væskebalancen i dine organer i orden. Det medfører en tør, trist og grå hud. Endvidere er vand med til at rense din krop fri for affaldsstoffer! Så… det gamle kostråd holder stik: Drik mere vand!

Appelsiner.. Mmh! Appelsiner er SÅ lækker en frugt og den er så nyttig for vores hud. Appelsiner er spækket med C-vitamin, som fremmer kroppens dannelse af kollagen, som er det protein i hudens bindevæv, som holder huden stram og elastisk. Jo mere c-vitamin du indtager, jo mere mindskes alderstegn og din hud vil se mere frisk og flot ud!

Et godt alternativ til slik og mellemmåltider er nødder, deriblandt Madler! Mandler er godt mod tusinder ting! Først og fremmest er mandler en naturlig kilde til E-vitamin, som sammen med appelsinernes c-vitamin virkelig kan buste din huds ungdom!
Derudover har mandlerne en sundhedsstyrkende effekt på kroppen.. De styrker immunforsvaret og de sunde fedtstoffer stimulerer kroppen til at nedbryde de usunde fedtstoffer lettere – så hvis du ønsker et varigt vægttab, så få manderne ind i din daglige kost!

Gulerødder er supre lækre og er fantastiske for din hud! Gulerøddernes naturlige farvestoffer påvirker din kulør. Har du en trist og grå hud, så kan gulerødder pifte din naturlige kulør op og give mere liv til huden. Kroppen omdanner dele af gulerøddens antioxidanter til A-vitamin, som hjælper huden med beskyttelse mod infektion og irritation!

Tag dine Omega 3 piller – eller spis masser af fisk! Jep, det hjælper faktisk at tage det gule stas! Omega 3 fedtsyreren bekæmper nemlig kroppens betændelse – også i din hud. Har du tendens til uren hud, da kan omega 3 være en kanon hjælp på vejen mod en sundere hud! Endvidere er omega 3 med til at give din hår et sundt og glansfuldt look.

Den grønne Spinat er et under! Det smager godt og kan bruges i mange rettet. Derud over har det en fantastisk effekt på dine øjne! Spinatens egenskaber hjælper tørre og trætte øjne, med at blive friske og klare. De mørke render under øjnene vil også nyde godt at spinatens vitaminer! Spinat er en godt kilde til jern, som er en vigtig del i kroppens produktion af blod.. Som vil give kroppen mere energi og hvem vil ikke nyde, at være mere frisk?

Jeg håber, at I kan bruge mine råd. Der er virkelig mange råvarer, som hjælper din krop i bedring og er med til at gøre dig smukkere. Jeg har taget et udsnit af, hvad jeg prøver at få ind i min daglige kost, fordi de har så gode egenskaber. Men husk kære læsere, alt med måde! En hel pakke mandler på en dag, vil ikke give dig verdens smuk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Nails