A Good Hair Day - Every Day

Pretty Nails

vmcd

Ja, jeg fortsætter min temauge her på bloggen! I dag har jeg valgt at lave et indlæg om smukke negle. Jeg elsker at pynte mine negle og jeg elsker at prøve forskellige farver af! Men essensen af flotte negle er klart, at hænderne og neglene er velplejede! Jeg er leget lidt med Photoshop, som jeg lige har anskaffet mig! Det er meget svært, så jeg håber, at I kan bære over med min collage i dag.. Det skal nok blive bedre!

Jeg starter altid med at bruge Comwell Spas salt til fødderne. Jeg elsker simpelthen Comwell’s produkter! De dufter så himmelsk og de plejer formidabelt! Denne badesalt går ind og blødgør hud og negle, hvilket gør det lettere, og rengøre og klargøre neglene! Jeg lægger både mine hænder og fødder i blød i varmt vand og lidt badesalt.

Derefter filer jeg mine negle og så kommer jeg min Essie Neglebåndsolie på mine neglebånd. Den lader jeg trække en kende og så gnidder jeg den ind i båndene, samtidig med at jeg skubber båndene ned. Det holder mine neglebånd sunde og flotte!

Jeg kommer altid en styrkende underlak på neglene – jeg bruger Essies “Grow Stronger” underlak. Mine negle har altid været svage og har haft nemt ved at knække. Men efter jeg er begyndt at bruge denne underlak, er de blevet meget stærkere og de vokser faktisk hurtigere. Det er super dejligt at have lange negle naturligt.

Efter jeg har valgt min lak og lagt to lag, slutter jeg til sidst af med Essies “Good to go” overlak. Den giver en super flot overfalde og hjælper min lak til at holde længere.
Jeg er lidt af en “essie-freak”, men jeg må indrømme at jeg både har fået gode resultater med både Opi, Ciaté og Nilens Jord også!

Når al lak er tørt, slutter jeg af med Comwell Spas håndcreme og fodcreme. Det er begge fantastiske creme, som giver mine fødder og hænder friskhed. De blødgør huden, plejer og forebygger mod tørkne!
nailtips

Mine file er altid keramiske – de er ikke til at slide op og de er meget behageligt at bruge! Et lille ekstra tip: Jeg bruger Cosborgs “Pretty Legs” fire gange om ugen til mine ben. Det er en helt naturlig creme, som giver et fantastisk resultat. Farven på mine ben bliver utrolig ens – det ligner jeg har photoshoppet mine ben i virkeligheden :-)!

Nailframes

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A Good Hair Day - Every Day