Dylandlex

Sparkling Water

396502-41528-8

Jeg har valgt at lave et indlæg om sunde alternativer til sommerens mange læskedrikke!
Sodavand, ice tea og  slush ice er blot få af de 100 drikke med sukker og andet skidt, som kan friste os i de varme timer.
Danskvand.. Det er et mirakel. Det kan gøre en almindelig drik så meget mere spændende!
Jeg bruger det altid i mine hjemmelavet smoothies og selvpressede juices.
Min favourite smoothie er min ananas, appelsin og danskvands smootie! Det danskvanden tilfører er en friskhed og en fest i munden.
Jeg har lige tilføjet to jordbær-hjerter, for synets skyld.
SmootieDu kan selvfølgelig lave netop din yndlings smoothie og tilføje det brusende vand deri!
Danskvand kan er også et sundt alternativ til sodavand og ice tea!
Nu er der jo kommet en “soda stream” som skulle være et sundt alternativ til sodavand og energidrikke.. Men desværre er de små smagsvæsker fyldt med kunststoffer, sukker og meget andet.
Brug da i stedet almindeligt saftevand (gerne øko, men fun one er også fint, da der kun er 1 kcal pr dl). Blander du saftevanden med det boblende vand, for du en lækker sodavandseffekt. Bruger du fun one med ice tea smag, for du en lækker frisk ice tea.
soda Det sidste sunde alternativ er alternativet til sluch ice! Jep, du kan lave din egen sunde slush ice. Alt du skal gøre er at blade din yndlings sodavandssmag og bland det op med danskvand – gerne til den stærke side! Blad det sammen i en flaske og læg den i fryseren. Kig til den to-tre gange, hvor du hvergang ryster flasken. Når du mener, at den har en sluched konsistens tager du den ud og hælder i et glas. Den må ikke fryses for meget!
Så kære læsere, gå en dejligt og sund sommer i møde :-)!

xoxo

Follow on Bloglovin

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dylandlex